Ο Δημήτρης Τζιώτης κατοχύρωσε το neaellada.gr!

0 Shares
0
0
0
0

Έδωσαν ραντεβού με τον Γιώργο στο Ζάππειο το βράδυ των εκλογών

O ηλιοκαμμένος, υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, διαφημιστής Δημήτρης Τζιώτης, είναι αυτός που κατοχύρωσε στο όνομά του το domain neaellada.gr.

To κατοχύρωσε για την ακρίβεια στο όνομα της εταιρίας του Clever Bank και έχει δώσει ραντεβού με τον Γιώργο Παπανδρέου την νύχτα της Κυραικής 25 Μαίου στο Ζάππειο για να πανηγυρίσουν μαζί την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-για τον οποίο δουλεύει πλέον ο διαφημιστής!

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα βρίσκεται εκεί για να ζητήσει την παραίτηση του Βενιζέλου.

Η εκτίμηση του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται μπροστά με 8 μονάδες το βράδι των ευρωεκλογών ενώ το ΠΑΣΟΚ θα έχει αποτεφρωθεί.

Μεγάλη ώθηση στην εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσουν και οι διαφαινόμενες νίκες των Δούρου και Σακελλαρίδη στην περιφέρεια Αττικής και στον δήμο της Αθήνας αντίστοιχα.

Όλοι σχεδόν οι παπανδρεικοί έχουν πάρει γραμμή να ψηφίσουν δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ και η επιλογή του Δημήτρη Τζιώτη από την Κουμουνδούρου κάθε άλλο παρά τυχαία είναι.

Ο Δημήτρης Τζιώτης, είναι πολιτικός επιστήμονας με ακαδημαϊκές περγαμηνές αφού αποφοίτησε από τη Σχολή Φλέτσερ (The Fletcher School of Law and Diplomacy) του Πανεπιστημίου Ταφτς, στη Βοστόνη, η οποία έχει ως «σλόγκαν» πως προετοιμάζει ηγέτες με διεθνή προοπτική.

Προηγήθηκαν οι σπουδές στο Κολέγιο Αθηνών, στο Αμερικανικό Κολέγιο και στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του ο Δημήτρης Τζιώτης ανέλαβε σε ηλικία 26 ετών τη θέση του διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004». Σας θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Τζιώτης είχε βάλει υποψηφιότητα για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ανήκει στον Ηλία Μαρκόπουλο αρχηγό του ομώνυμου κεντρώου κόμματος όπως αποκάλυψε το Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Ο κ. Μαρκόπουλος βρίσκεται σε επαφή με πασίγνωστο όνομα της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και προετοιμάζονται για την επομένη των εκλογών ενώ θα διεκδικήσει στην δικαιοσύνη και το domain neaellada.gr

Μείνετε συντoνισμένοι στο Κουρδιστό Πορτοκάλι. Tα καλύτερα έρχονται…

Πηγή: Κουρδιστό Πορτοκάλι

0 Shares
Μπορεί, επίσης, να σας ενδιαφέρουν...
H Ελλάδα στα ζάρια

ΠολιτικήΗ Ελλάδα στα ζάρια

Ποια είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής; Το Σύνταγμα προστατεύει τη ζωή με τρόπο κατηγορηματικό και απόλυτο Σύμφωνα…