Η Μεγάλη Απάτη των Ολυμπιακών Αγώνων και τα γερμανικά χρώματα της “ελληνικής” σημαίας!

0 Shares
0
0
0
0

Ο Δημήτρης Τζιώτης υπογράφει τον ελληνικό “Κώδικα Ντα Βίντσι” και βάζει μπουρλότο στην ιστορία

O επικοινωνιολόγος Δημήτρης Τζιώτης, υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, υπογράφει τον ελληνικό “Κώδικα Ντα Βίντσι” και βάζει μπουρλότο στην ελληνική ιστορία όπως την γνωρίζαμε έως σήμερα.

Στην πραγματικότητα αποκαλύπτει την μεγάλη απάτη, μια απάτη παγκοσμίων διαστάσεων μια και αυτή η ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων που γνωρίζουμε είναι ψευδής και παραχαραχθεί!

Ακόμη και στα χρώματα της ελληνικής σημαίας έχει υπάρχει συνειδητή μεταφορά γερμανικών συμβολισμών!

Μοιάζουν απίστευτα όλα αυτά μόνο που τώρα πλέον μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας τα συναρπαστικά ντοκουμέντα της απάτης όπως τα παρουσιάζει ο Δημήτρης Τζιώτης στο βιβλίο του Η Ιδέα του Φωτός που κυκλοφορεί ήδη από τις Εκδόσεις Πατάκη.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση σε όλο τον κόσμο. Για πρώτη φορά αναβίωσαν στην Ελλάδα το 884 π.Χ. Από τότε, διεξάγονταν κάθε τέσσερα έτη στην Αρχαία Ολυμπία για δώδεκα συνεχείς αιώνες.

Όταν μεταφέρθηκε η πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας στην Κωνσταντινούπολη, επιβλήθηκε ο Χριστιανισμός ως επίσημη θρησκεία του κράτους. Τότε, απαγορεύτηκε η λατρεία των Ολυμπίων Θεών, η θρησκεία των Ελλήνων και η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων. Το 426 μ.Χ., με Αυτοκρατορικό διάταγμα, διατάχτηκε η καταστροφή των Ναών της Αρχαίας Ολυμπίας.

Το γυμνό ανθρώπινο σώμα κρύφτηκε. Τα αγάλματα ντύθηκαν. Ο έρωτας έγινε αμαρτία. Έτσι ξεκίνησε η ζοφερή εποχή των χιλίων σκοτεινών ετών του Μεσαίωνα.

Μετά από δέκα αιώνες, το κίνημα της Αναγέννησης στην Ιταλία ενέπνευσε την αναβίωση των ιδεών, των επιστημών και των τεχνών του Ελληνικού πολιτισμού. Οι άνθρωποι αναζήτησαν την ελευθερία, για την οποία διάβαζαν και δεν επιτρεπόταν να ζήσουν.

Η πορεία της ιστορίας άλλαξε όταν η επανάσταση του φωτός, ο Διαφωτισμός, διέδωσε την ανθρώπινη λογική. Δημιουργώντας ένα νέο πολιτισμό, με σκοπό την πρόοδο του ανθρώπου. Οι αξίες της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας δημιούργησαν τα θεμέλια του νέου αυτού κόσμου. Το πνεύμα και το σώμα ξαναγεννήθηκαν.

Η ιδέα του Φωτός - Το βιβλίο του Δημήτρη Τζιώτη

Τα κινήματα για την ελευθερία του ανθρώπου οδήγησαν το 1821 στην Ελληνική Επανάσταση και στη δημιουργία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Του κράτους που οι χριστιανικοί λαοί αποκαλούν, ακόμα και σήμερα, με την ονομασία Greece.

Ο Ολυμπισμός είναι μία φιλοσοφία ζωής. Μία κοσμοθεωρία. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβίωσαν για δεύτερη φορά στην ιστορία τον 19ο αιώνα, αμέσως μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ιδρύθηκε το 1894 στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης στο Παρίσι. Είναι η ανώτατη αρχή του Ολυμπιακού Κινήματος. Πέντε από τα ιδρυτικά μέλη της έχουν τιμηθεί με το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Όποιος ανήκει στο Ολυμπιακό Κίνημα απαιτείται να συμμορφώνεται με την Ολυμπιακή Χάρτα. Τα μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής δεν εκπροσωπούν τη χώρα τους, αλλά υπηρετούν τα συμφέροντα της Επιτροπής στο κάθε κράτος. Επειδή η διάρκεια της θητείας τους ήταν ισόβια, αποκαλούνται αθάνατοι. Πολλοί είναι Βασιλιάδες, Βασίλισσες, Πριγκίπισσες, Πρίγκηπες, Σεΐχηδες, Δούκες και Βαρώνοι. Οι γαλαζοαίματοι όλου του κόσμου ενωμένοι, θα έλεγε ο Καρλ Μαρξ.

Σήμερα, ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό πεντέμισι δισεκατομμυρίων θεατών βλέπει τους Ολυμπιακούς σε κάθε γωνιά του κόσμου. Ο οικονομικός αντίκτυπος των Αγώνων ξεπερνά, σε κάθε διοργάνωση, τα επτά δισεκατομμύρια δολάρια.

Για όσους πιστεύουν την Ιστορία που γνωρίζουν μέχρι σήμερα, το βιβλίο αυτό είναι ακατάλληλο.

Πηγή: Κουρδιστό Πορτοκάλι

0 Shares
Μπορεί, επίσης, να σας ενδιαφέρουν...