ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΙΩΤΗΣ: Yποψήφιος Δήμαρχος Βουλιαγμένης

0 Shares
0
0
0
0

MADAME FIGARO

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΙΩΤΗΣ

Yποψήφιος Δήμαρχος Βουλιαγμένης

Εξαιρετικά δραστήριος, με καλές σπουδές αλλά και εμπειρία στη διαχείριση προβλημάτων, ο Δημήτρης Τζιώτης στρέφεται σε ό,τι πολλοί άλλοι νέοι αφήνουν αδιάφοροι πίσω τους. Στη συμμετοχή στα κοινά.

Σήμερα που οι νέοι στρέφουν την πλάτη στην πολιτική, εσύ βάζεις υποψηφιότητα για το Δήμο Βουλιαγμένης. Γιατί;

Την πολιτική χωρίς όραμα και προοπτική καλά κάνουν και τη βαριούνται οι νέοι. Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά προκύπτει από τη διαπίστωση ότι η Ελλάδα χρειάζεται ανανέωση. Σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, η Ελλάδα βρίσκεται σε λάθος ταξίδι.

Πες μας ποιος είσαι.

Ένας νέος άνθρωπος που εκπροσωπεί μια νέα γενιά, με νέες ιδέες και νέα διάθεση.

Τι όραμα έχεις για το δήμο σου;

Να δημιουργήσουμε ένα δήμο-πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Να αποφασίζουν οι δημότες για το μέλλον τους με δημοψηφίσματα. Να δώσουμε ένα τέλος στο οικονομικό μονοπώλιο της Βουλιαγμένης και να αναδιανείμουμε τον πλούτο της περιοχής στο δήμο και στους δημότες. Να μιλήσουμε για την αισθητική. Να κάνουμε μια επανάσταση της ηθικής.

Τι σε ενοχλεί και θέλεις να το αλλάξεις;

Με ενοχλεί η ψευδαίσθηση ότι δεν μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη. Η έλλειψη οράματος για το αύριο.

Τι αγαπάς στην πόλη σου και θέλεις να το προβάλεις;

Αγαπώ τους ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν. Θέλω στην πόλη μου να αποφασίζουμε όλοι μαζί και να είμαστε παράδειγμα για όλους του ελληνικούς δήμους. Αγαπώ τη Βουλιαγμένη γιατί πιστεύω ότι είναι η πιο όμορφη περιοχή στον κόσμο.

Ποια είναι τα πέντε πράγματα με τα οποία θα ασχοληθείς αμέσως;

Πρωτ’ απ’ όλα, με το να πούμε την αλήθεια στους κατοίκους της Βουλιαγμένης για την πόλη μας. Να τη σχεδιάσουμε όλοι μαζί από την αρχή για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας. Να δώσουμε την εξουσία στην κοινωνία. Να αποφασίσουμε με δημοψήφισμα για το μέλλον της Βουλιαγμένης. Να προστατεύσουμε το περιβάλλον και την ομορφιά της, το δάσος στο Μεγάλο Καβούρι, τη Λίμνη και τη Φασκομηλιά.

Ακτές για όλους δωρεάν ή σε ιδιώτες με εισιτήριο;

Η θάλασσα είναι ο ορίζοντας της πόλης μας. Ανοίγει την προοπτική και το μυαλό μας. Πρέπει να ρίξουμε τα κάγκελα που διακόπτουν τη φυσική συνέχεια της πόλης με την παραλία της. Θα δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πεζόδρομο δίπλα στην ακτή για να χαιρόμαστε τη θάλασσα όλη τη μέρα, για να περπατάμε, για να κοιτάζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Ακτές δωρεάν σίγουρα για όλους τους δημότες.

Αν δεν εκλεγείς, θα συνεχίσεις την προσπάθεια;

Εμείς μόλις ξεκινήσαμε.

0 Shares
Μπορεί, επίσης, να σας ενδιαφέρουν...
Βουλιαγμένη

ΡιβιέραΈγκλημα στη Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη, το πιο όμορφο προάστιο της Αθήνας, καταστρέφεται μπροστά στα μάτια μας. Το πρόγραμμα της Χούντας να…